andreas-ronningen-i9FLJwYhVQs-unsplash
Nytt konsept: Happy Camper
I september lanserer Norges Varemesse et helt nytt messekonsept: Happy Camper. Messen skal tilby alt du trenger til camping og friluftsliv.

Vi samler butikker og leverandører av utstyr til friluftsliv og camping, inkludert bobil- og caravanforhandlere, på ett sted.  Istedenfor å bruke tid på å reise fra butikk til butikk, kan du heller bruke tiden til å planlegge ditt neste eventyr. Enten det måtte være på hjul, eller på beina. Ved sjøen, til skogs eller til fjells.

En annerledes sommer

Det sies at det tar tre uker å endre en vane. Og det er jo perfekt nå som sommeren blir annerledes. For det blir den. Annerledes. Vi skal nemlig feriere i Norge. I alle fall de fleste av oss. Kanskje velger vi bilferie med telt. Eller vi tar beina fatt og teltet på ryggen. Mange snakker om å leie campingvogn. Noen tøffer seg og leier bobil. Flere skal følge røde T-er i naturen, gå på toppturer, eller utforske nærmiljøet. Noen skal også prøve fiskelykken. Og når vi vet at det tar tre uker å endre en vane, er tanken på nye eventyr og eget utstyr sådd.    

Når sommerferien er over og minnene fra ferien er nettopp det: minner, da kommer lysten til å skaffe egen bobil. Egen campingvogn. For mange har erfart at livet er best på hjul. Og aller helst egne hjul. Andre har etablert en kjærlighet til naturen, og ønsker å sikre seg gode minner fra nye årstider. Og da trenger de nytt, og kanskje bedre friluftsutstyr.

Så når sommerferien får en ny vri, legger vi i Norges Varemesse også opp til en ny vri: Vi arrangerer Happy Camper. Messen for deg som elsker camping og friluftsliv.

Trygg gjennomføring

Arrangementet er bygget opp med utgangspunkt i de gjeldene retningslinjene og med godkjente smittevernstiltak.  Du kan derfor være trygg på at det blir et trygt arrangement, men også inspirerende og morsomt.  Happy Camper er et samarbeid med Norges største friluftsmesse Camp Villmark, som vil tilby alt besøkende trenger til friluftsliv. To messer til prisen av én – kan det bli bedre?

Hold av 17. –  20. september i kalenderen allerede nå.

Har du spørsmål?

Kontakt Per Anders Iversen, prosjektleder Friluftsliv
Tlf: +47 917 06 137

eller Eli Næsfeldt, prosjektleder Bobil og camping
Tlf: +47 918 78 213

BESØKENDE

UTSTILLERE

OM OSS