person-riding-boat-in-body-of-water-between-islands-1252399-1
Bli utstiller på Happy Camper
Møt målgruppen som elsker friluftsliv og camping på Norges Varemesse i september.

I 2020 må de fleste av oss tilbringe både helger og ferier i Norge, og det har medført at interessen for frilufts- og campingliv har økt betraktelig. Flere vil kanskje debutere som campingturister, og få øynene opp for alt livet i det fri og camping kan by på.

Enkelte bransjer opplever en betydelig omsetningsvekst. Bobil- og caravanbransjen har allerede opplevd økt interesse for sine produkter og utstyr, og flere melder om at etterspørselen etter alt fra fjellstøvler til campingtelt har eksplodert.

Kjøpsmesse med produkter og tjenester til friluftsliv og camping

På Happy Camper samler vi derfor butikker og leverandører av utstyr til friluftsliv og camping, inkludert bobil- og caravanforhandlere, på ett sted. I stedenfor at publikum må bruke tid på å reise fra butikk til butikk, kan de heller bruke tiden til å planlegge sitt neste eventyr. Enten det måtte være på hjul, eller på beina. Ved sjøen, til skogs eller til fjells.

.

.

Flere kommer til å følge røde T-er i naturen, gå på toppturer, utforske nærmiljøet, ta med seg fiskeutstyr og prøve lykken, campe i naturen eller rett og slett i hagen og sove ute i hengekøye er blitt en slager. Og da trenger folk nytt friluftsutstyr.

Mange vil nok i løpet av sommeren også erfare det gode liv på hjul, og la seg inspireres av friheten som følger med campinglivet. Jakten på en egen vogn eller caravan er i gang, og Happy Camper er et naturlig sted å starte.

Vil du vite mer om dine muligheter som utstiller på Happy Camper denne høsten?

Kontakt Per Anders Iversen, prosjektleder Friluftsliv
Tlf: +47 917 06 137

eller Eli Næsfeldt, prosjektleder Bobil og camping
Tlf: +47 918 78 213

BESØKENDE

UTSTILLERE

OM OSS